Obama ja minä, ThingLinkin tuoreita käyttäjiä

Yhdysvaltain presidentti Barak Obama käyttää blogissaan suomalaisen ThingLinkin kuvatäggäys-teknologiaa. Obama julkaisi perjantaina kuvan illallisista, johon oli merkitty osallistujien kommentteja sekä linkkejä. Linkit tulevat näkyviin viemällä hiiren kuvan päälle.

ThingLink on Yhdysvalloissa johtava kuvatäggäyspalvelu, jota käyttävät muun muassa levy-yhtiöt, NASA sekä sanomalehdet kuten National Post ja Guardian. Palveluun on kirjautunut vuoden aikana yli 20 000 julkaisijaa.

ThingLink on Ulla Engeströmin ja Janne Jalkasen johtama, vuonna 2008 perustettu suomalais-amerikkalainen yritys, jonka luomat palvelut tekevät kuvista interaktiivisia ja sosiaalisia.

Suomalaiset poliitikot tai sanomalehdet eivät vielä käytä ThingLinkiä. Sen sijaan minä otin ThingLinkin käyttöön tänään. Bloggauksesta ”Tapasin Juha Tapion Savonlinnasalissa” näet hyvin, kuinka ThingLink toimii.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa