Oriveden yhteiskoulussa ampumavälikohtaus

Orivedellä Ahteentiellä sijaitsevassa toimistossa ammuttiin miestä käteen. Hätäkeskus sai ilmoituksen asiasta perjantaina 30.3.2012 aamulla puoli kymmenen jälkeen.

Hiukan myöhemmin tuli ilmoitus Oriveden yhteiskoulusta, jonka mukaan myös siellä on ammuttu laukauksia. Epäilty oli ampunut useita laukauksia koulun kolmannessa kerroksessa käytävän puolelta luokan oven läpi.

Muutaman minuutin kuluttua tästä poliisi otti ampumisesta epäillyn vuonna 1989 syntyneen miehen kiinni koulun alueella. Epäilty ei ole koulun oppilas.

Kaikki koulun oppilaat ja henkilökunta ovat turvassa. Poliisi suorittaa teknistä rikostutkintaa koululla. Koulun oppilaat siirretään Oriveden liikuntahallille. Liikuntahallilla kriisiapua tarjoaa Oriveden seurakunnan henkilökunta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa