Peruukki ja tekoviikset, näin VR:n vartijat jahtaavat varkaita

Helsingin Sanomien mukaan VR:n turvatyöntekijät jahtaavat junien taskuvarkaita muun muassa peruukki päässä ja tekoviikset kasvoillaan. Joissakin tehtävissä on käytetty myös laskeutumisköyttä ja jopa hämäränäkölaitteistoa.

VR on on kuvannut taskuvarkaiksi epäiltyjä ja kuvat tallennettu matkapuhelimen muistiin. Poliisi harkitseekin parhaillaan, että aloitetaanko esitutkinta onko VR kerännyt laittomiksi epäiltyjä henkilörekistereitä.

Jutun mukaan valtion omistajaohjauksesta vastaava ministeri Heidi Hautala toteaa, että ”Kuulostaa dekkariromaanilta”. Eipä tuohon järkevämpää kommenttia voi sanoa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa