Taas huijattiin myyjiltä satasia

Lahden keskustan kahdessa liikkeessä maanantaina klo 14.00 jälkeen tapahtui lähes identtiset vaihtorahan huijaukset. Liikkeisiin oli tullut kaksi noin 30-40 vuotiasta ulkomaalaistaustaista naista, jotka olivat ostaneet 10 euron arvoisen tuotteen.

Naiset maksoivat ostokset 200 euron setelillä, vaihtorahat saatuaan naiset olivat peruneet kaupan. Rahasähläyksen aikana he olivat onnistuneet pimittämään molemmilla kerroilla 100 euroa. Huijaus oli huomattu heti naisten poistuttua liikkeestä.

Poliisilla ei ole toistaiseksi tiedossa naisten henkilöllisyys, mutta heistä on saatu valvontakuvaa toisesta liikkeestä. Poliisi tahtookin jälleen kiinnittää kauppojen kassalla työskentelevien huomion tähän usein ulkomaalaisten toteuttamaan huijaustapaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa