Valion uutuusjäätelöt ovat tässä

Turengin jäätelötehdas täyttää tänä vuonna 50 vuotta, eivätkä juhlavuoden uutuudet jätä yhtäkään jäätelönystävää kylmäksi. Uutuusherkut saapuvat pakastealtaisiin tuttuun tapaan keväällä.

Kevään mielenkiintoisimpia uutuuksia ovat 190 ml:n pikareihin pakatut Pingviini Vaniljainen -pikarit. Pikareita on kolme täyteläisen herkullista makua: Suklaakeksi, Pullamuru sekä laktoositon Rommirusina, ja niissä kaikissa maistuu ihana aito vanilja.

Pingviini-tuuttien kevään veikein ja vallattomin uutuus on makeismaailmasta tuttu maku Pingviini Hot&Sour Mix -tuutti, jossa tulista, lakritsin- ja sitruunanmakuista kermajäätelöä täydentävät kirpeä sitruunakastike ja lakritsinpalat.

Muita uutuuksia ovat muun muassa:

  • Aino Vanilja-Kinuski-Macadamia
  • Aino Vanilja-Kuningatar-Pistaasi (laktoositon)
  • Fazer Fazerina -tuutti
  • Classic Manteli-Nougat
  • Classic Valkosuklaa-Murokeksi
  • Eskimo Päärynä (laktoositon)
  • Eskimo Kolmoset-monipakkaus

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa