Venäjää edustava mummokuoro voittaa euroviisut

Azerbaidzanin Bakussa toukokuussa järjestettävissä euroviisuissa Venäjää edustaa mummokuoro. Mummot esiintyvät tuohivirsuissa sekä kansallispuvuissa ja laulun viesti on: Juhlat kaikille, tulkaa ja tanssikaa. Voittaja on nyt jo valittu! 

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta artikkeliin Venäjää edustava mummokuoro voittaa euroviisut

 1. Anita Ojala sanoo:

  Loistavaa!Mummut jyrää!
  Miks meillä ei pääse mummut mihinkään?
  Puvutkin oli ihan nappiin!

 2. Helena sanoo:

  Olipa mukava törmätä positiivisiin sivuihisi. Tosiaan viisumummot ovat FB:ssäkin saaneet jo paljon huomiota. Ihan kiva vastapaino puolialastomille naisille, joita yleensä viisuissa hilluu. Tsemppiä sinulle, voisi moni ottaa asenteestasi mallia, esim. minä itse. Kivaa kevättä!

 3. Anne-Margareta sanoo:

  Jees! Pietari. Mukava sattuma, kun ihan vahingossa törmäsin sivuihisi. Olen mummo minäkin, ja ihastuin ikihyväkseni tuohon mummojen biisiin. ”Pikkumummo” vei sydämeni. Aivan loistavia. Tuntui kuitenkin siltä, että melko suunniteltua ja hyvin ”brandattyjä” sekä biisi että mummot taitavat olla, muta who cares … ihanaa. Mummot tulevat viemään euroviisuvoiton …se on saletti

  Jaksamista ja voimia sulle!

 4. Pietari sanoo:

  Kiitos paljon! 🙂

 5. päve sanoo:

  Mummot rulettaa!
  Ihana tuo pikkumummo. Ei tainnu ihan olla sanat muistissa mutta hurmaavalla olemuksellaan sai sen anteeksi.
  Ihan loistava veto 🙂
  Hyvää kevättä sinulle Pietari. Valoa kohti mennään… C:

 6. Pietari sanoo:

  Kyllä meidän Pernilla antaa kovan vastuksen mummoille. 😉

Vastaa