Yksi hakkasi kolme sairaalaan, hengenvaaralliset vammat

Jyväskylän Kulottajantiellä sijaitsevassa kerrostalossa varhain sunnuntaiaamuna asunnonhaltija oli varoittellut ryyppäämässä olleita vieraitaan liiallisesta äänenkäytöstä. Tilanne oli yllättäen kärjistynyt ja syntyi tappelu.

23-vuotias mies pahoinpiteli nyrkein, potkuin ja teräasetta käyttäen kaikki muut seurueeseen kuuluneet sairaalakuntoon. Keski-Suomen käräjäoikeus on tänään vanginnut miehen todennäköisin syin epäiltynä tapon yritykseen ja kahteen törkeään pahoinpitelyyn.

Paikalle hälytettiin apua kello 05.40, kun pahoinpitelijä oli poistunut. Kaikki kolme uhria toimitettiin sairaalahoitoon. Poliisi tavoitti 23-vuotiaan epäillyn tiistaina 27.3.2012. Kiinniotto sujui rauhallisesti.

18-vuotiaan miehen vammat ovat vakavia ja hän on edelleen sairaalahoidossa. Myös 19-vuotias nuorimies sai pahoinpitelyn yhteydessä hengenvaarallisen vamman, mutta hän on jo toipumassa. 17-vuotiaan uhrin vammat jäivät vähäisemmiksi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa