Angry Birds -virvoitusjuomat ovat myyntihittejä

Tämä uutinen ei varmasti ole kenellekään mikään yllätys. Markkinointi ja Mainonta nimittäin kertoo, että muutama viikko sitten myyntiin tulleet Angry Birds -virvoitusjuomat ovat myyntihittejä.

Angry Birdsiä valmistavan Olvin brändi- ja viestintäjohtaja Olli Heikkilä kertoo sivustolle, että suuren menekin vuoksi on ollut jopa toimitusvaikeuksia ja kaupoissa on myyty ”ei oota”. Lanseeraus on ollut tuloksiltaan ainutlaatuinen.

Kaikkien halukkaiden suuhun tätä mahtavaa Angry Birds -limua yritetään saada purkittamalla sitä myös sunnuntaisin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa