a Kolme viikkoa sitten laivalta pudonnut mies löytyi hyvässä kunnossa - Pietar.in
Kolme viikkoa sitten laivalta pudonnut mies löytyi hyvässä kunnossa - Pietar.in
Siirry sisältöön

Kolme viikkoa sitten laivalta pudonnut mies löytyi hyvässä kunnossa

Iltalehden mukaan Tallink Star -laivalta kolme viikkoa sitten pudonnut virolaismies on löytynyt Helsingistä Pihlajasaaresta. Mies oli löydettäessä päällisin puolin hyvissä voimissa, eikä välitöntä hoidontarvetta ollut.

- Pidetään pienenä ihmeenä, että mies säilyy hengissä jäisessä vedessä, jossa oli vielä jäälauttoja. Ja ui vielä rantaan, miettii meripelastuslohkokeskuksen päällikkö Mikko Hirvi.

Miestä etsittiin helikopterein ja venein useita tunteja, mutta häntä ei löydetty. Kadonneen löysi sivullinen henkilö, jolta hän oli pyytänyt kyytiä mantereelle. Mies kertoi piileskelleensä saaressa ja syöneensä kioskin antimia.

Vastaa

a