Lakulätkä ei tuo mitään uutta makuelämystä

Kesän uutuus jäätelöiden testaus alkoi tänään, kun pakastimeen oli eksynyt GB Glacen Lakulätkä. Tikkujäätelön pakkauskoko on 90 ml ja sen hinta on 1,25 euroa.

Valmistaja kertoo itse kertoo jäätelöstä seuraavasti: ”Menevä Lakulätkä on herkullinen yhdistelmä pehmeää vaniljajäätelöä ja maukasta lakritsia. Jätskikiekko sisältää lakritsakastiketta ja on kuorrutettu rapealla lakupinnalla.”

Maistelijana sanon, että jäätelö oli ihan perus lakritsijäätelöä, joka ei tuo mitään uutta makuelämystä.  Ja missä oli se kastike?  Tämä jäätelö jää ensi kerralla kauppaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa