Mahdollisimman vähän käsitelty Valio Hilja maito kauppoihin

Toukokuussa kauppoihin saapuu mahdollisimman vähän käsitellyt vanhanajan Valio Hilja maidot. Osa kuluttajista kaipaa kokemusta vastalypsetystä maidosta ja Valio Hilja on vastaus kuluttajien luonnollisuuden kaipuuseen.

Valio Hilja maitoa ei ole homogenoitu. Homogenoinnissa maidon rasva pilkotaan pienemmäksi, jotta rasva ei nouse maidon pintaan. Valio Hilja maidoissa rasva siis nousee pinnalle, kuten maidoissa ennen vanhaan.

– Valio Hilja maito on vastaus luonnollisuustrendiin ja perinteisten tuotteiden kaipuuseen, kertoo brändipäällikkö Paula Viikari Valiosta.

Valio Hilja vanhanajan täysmaidosta ei ole poistettu lainkaan rasvaa. Tuote sisältää rasvaa luonnollisen määrän, 4,1-4,4 prosenttia. Valio Hilja kevytmaito sisältää kevytmaidon tapaan 1,5 prosenttia rasvaa. Valio Hilja maitoa ei ole D-vitaminoitu.

Molemmat uutuusmaidot on pastöroitu. Valio haluaa pastöroinnilla varmistaa maidon turvallisuuden. Pastörointi tarkoittaa lämpökäsittelyä, joka tuhoaa maidosta haitalliset bakteerit.

Uutuusmaito sopii kaikille maidon käyttäjille ja erityisesti vähemmän käsiteltyjä tuotteita arvostaville kuluttajille. Valio Hilja vanhanajan täysmaitoa ja Valio Hilja kevytmaitoa voi juoda sellaisenaan ja käyttää kaikkeen ruoanlaittoon ja leivontaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa