Mies uhkasi räjäyttää Siwan

Kuopion Petosen Siwa uhattiin räjäyttää lauantai-iltana puoli kymmenen maissa. Uhkauksesta vastasi humalainen miesääni, joka soitti hätäkeskukseen. Poliisipartio kävi Siwassa, jolloin myyjä kertoi kaiken olevan kunnossa.

Vähän ajan kuluttua hätäkeskukseen tuli toinen puhelinsoitto samasta numerosta. Miehen mukaan tummaihoinen mies oli uhkaillut häntä puukolla. Mies väitti myös, että hänen ympärillä on dynamiittivyö ja hän aikoo räjäyttää Siwan.

Poliisipartio meni Petosella puhelinnumeron omistajan asunnolle, mistä tavattiin 39-vuotias​ humalainen mies. Mies otettiin kiinni ja hän vietti yönsä putkassa. Miestä epäillään perättömästä vaarailmoituksesta.

Kuulustelussa hän myönsi soittaneensa aiheettomasti hätäkeskukseen ja puhuneensa räjäyttämisestä, vaikka mitään todellista aikomusta räjäyttämisestä ei ole ollut. Myös tarina tummaihoisesta miehestä oli keksitty.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa