Mies varasti Toyotan ajamalla autoliikkeen aidasta läpi

Espoon Niittykummussa Riihitontuntiellä maanantaina noin kello 14 autoliikkeestä anastettiin harmaa Toyota Avensis -merkkinen henkilöauto ajamalla liikkeen aidasta läpi.

Auto ja sitä kuljettanut 1969 syntynyt espoolaismies otettiin kiinni Helsingissä myöhemmin samana päivänä. Kuljettaja on pidätettynä ja häntä epäillään moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Todistajan kertomuksen mukaan auton kuljettaja ajoi Olarinluomaa pohjoiseen jalkakäytävällä ohittaen autojonon. Jalkakäytävällä on ollut jalankulkija lapsen kanssa. Poliisi pyytää jalankulkijaa ja tilanteen mahdollisesti nähneitä ilmoittautumaan poliisille numeroon 071 8738 363 tai 071 8738 240.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa