Ohittamaan lähtenyt auto törmäsi vastaantulijaan, yksi kuoli

Pöytyällä valtatie 9:llä lähellä Vahamaantien risteystä noin kello 14.40 Loimaan suuntaan ajanut henkilöauto lähti ohittamaan edellä ajanutta kuorma-autoa. Vastakkaisesta suunnasta lähestyi samaan aikaan toinen henkilöauto ja autot törmäsivät toisiinsa.

Ohittamaan lähteneen auton vuonna 1955 syntynyt naiskuljettaja loukkaantui törmäyksessä, samoin vastaan tulleen auton matkustajana ollut 1927 syntynyt nainen Vastaan tulleen auton kuljettajana, 1932 syntynyt mies  menehtyi törmäyksessä saamiinsa vammoihin.

Loukkaantuneet henkilöt kuljetettiin TYKS:aan hoidettaviksi. Tapahtumahetkellä sää oli sateinen. Autojen etuosat vaurioituivat törmäyksessä pahoin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa