Onko sinulta varastettu viikate, matto ja työkaluja?

Pohjanmaan poliisilaitos kysyy tuoreessa tiedotteessaan, että onko sinulta varastettu viikate, matto ja työkaluja?

Mustasaaren Sepänkylässä Orvokkitien ja Vanhankaupungintien risteyksessä torstaina 5.4 poliisi otti kiinni vaasalaisen miehen, joka kantoi mukanaan viikatetta ja mattoa. Mattoon oli kääritty muun muassa kirveitä, sahoja, erilaisia työkaluja ja suksivoiteita.

Mies kertoi varastaneensa tavarat jostakin varastosta läheltä kiinniottopaikkaa. Poliisilla on nyt siis tekijä tiedossa, mutta rikospaikka ja tavaroiden omistaja puuttuu.

Poliisi pyytä Sepänkylässä asuvia tarkistamaan varastonsa. Jos sieltä puuttuu yllä mainittuja tavaroita, tulee soittaa poliisille numeroon 071 87 49411 virka-aikana tai tulla käymään Vaasan pääpoliisiasemalla virka-aikana.

Pietari

Vastaa