Poliisi etsii Enonkoskella kadonnutta 59-vuotiasta miestä

Enonkoskella Hoitokoti Iltasadusta poistui lauantai-iltana noin klo 18.30 aikaan 59-vuotias mies. Miestä on etsinyt Etelä-Savon poliisin lisäksi myös Vapaaehtoiseen pelastuspalveluun kuuluvia etsijöitä sekä etsintöihin on osallistunut myös helikopteri.

Kadonnut mies on dementoitunut ja liikkuu huonosti. Mies on noin 180 cm pitkä ja vatsakas. Miehen puhe on yleisesti heikkoa, mutta puhuessa mies siristää tavanomaisesti toista silmäänsä. Miehellä on parinmillin harmaa sänkitukka.

Päällä miehellä on katoamishetkellä ollut vaalean vihreä tai vaalean sininen pitkähihainen pusero, jonka alla musta t-paitakauluksinen paita ja paidan kauluksessa mahdollisesti villapaitatyyppinen napitus yläosassa, vihreät housut sekä jalassa valkoiset sukat ja mustat jalkineet (mahdollisesti crocs-tyyppiset sandaalit).

Havainnot ja tiedot kadonneesta pyydetään ilmoittamaan joko Savonlinnan poliisille numeroon 050 556 7050 tai Etelä-Savon hätäkeskukseen hätänumeroon 112 erityisesti klo 16.00 jälkeen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa