Poliisi pelasti pahoin kylmettyneet kelkkailijat

Utajärven ja Pudasjärven välillä sijaitsevalta Olvasjärven alueelta etsittiin yöllä eksyneitä kelkkailijoita. Kelkkailijat olivat itse ilmoittaneet eksymisestään hätäkeskukseen ja ilmoittaneet samalla polttoaineen loppumisesta.

Päivän alueella yhdellä kelkalla liikkeellä olleet keski-ikäiset miehet olivat tuttua reittiä etsiessään kuluttaneet kelkan polttoaineen loppuun. Puhelinyhteys miehiin katkesi puolen yön jälkeen, kun puhelinten akut tyhjenivät.

Oulun poliisilaitoksen kelkkapartio löysi pahoin kylmettyneet ja huonosti vaatetetut miehet Piltuajoen varresta aamulla kello 05 aikaan. Partio kuljetti miehet ambulanssin tarkastettavaksi, joka toimitti kelkkailijat edelleen sairaalahoitoon.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa