Poliisi piirittää rivitaloasuntoa Mikkelissä

Mikkelin Suonsaaresta tuli ilmoitus poliisille kello 07.00 aikaan, että yksityisasunnossa on tapahtunut puukotus.

Ilmoituksen tehnyt mies oli poistunut asunnosta ulos kertoen paikalle menneelle poliisipartiolle, että asunnossa on ase, jolla häntä myös oli uhkailtu. Alustavien tietojen mukaan varsinaista puukotusta ei ollut tapahtunut.

Poliisi on eristänyt tapahtumapaikan ja yrittänyt saada neuvotteluyhteyttä kyseiseen asuntoon. Paikalla on useita Etelä-Savon poliisilaitoksen partioita. Poliisi tiedottaa tilanteesta lisää myöhemmin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa