Poliisi varoittaa voimakkaasta vappuhuumeesta

Etelä-Pohjanmaan poliisi varoittaa liikkeellä olevasta Desosta tai deksamfetamiinista, joka on normaalia amfetamiinia huomattavasti voimakkaampaa ja saattaa aiheuttaa yllättäviä sivuvaikutuksia muiden päihdyttävien aineiden kanssa käytettynä.

Perjantai-aamuna poliisi sai ilmoituksen asiaan liittyen Nurmon Hyllykallion alueella liikkuvista ja erikoisesti käyttäytyvistä kahdesta nuoresta naisesta ja yhdestä miehestä. Henkilöt löytyivät aamupäivän aikana kadulta ja maastosta heikossa kunnossa.

Henkilöiden kunto romahti nopeasti, jonka vuoksi heidät kuljetettiin sairaalahoitoon. Tällä hetkellä heitä hoidetaan teho-osastolla. Yksi potilaista on tajuissaan ja kaksi muuta tajuttomana. Heillä ei kuitenkaan ole välitöntä hengenvaaraa.

Sairaalaan viedyistä henkilöistä nuorin on 17-vuotias nuori nainen. Toinen nuori nainen on 19-vuotias ja seurueeseen kuulunut mies hieman alle 30-vuotias. Sekavaan käytökseen ja tajunnanmenetykseen on huumausaineiden sekakäyttö.

Asiaa tutkitaan törkeänä huumausainerikoksena. Ainetta saattaa olla tarjolla pitkästä viikonlopusta ja vapusta johtuen enemmänkin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa