Spotify ja Coca-Cola aloittavat yhteistyön

Spotify ja Coca-Cola ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä yhdistyvät Coca-Colan levinneisyys ja Spotifyn musiikkiteknologia ja -osaaminen.

Sopimuksen mukaan Spotify toimii Coca Cola Music -palvelun teknologisena alustana ja Coca-Cola liittää Spotifyn osaksi Facebook-sivustoaan. Toteutuksessa hyödynnetään Spotifyn ja Facebookin linkitysmahdollisuutta ja Coca-Colan yli 40 miljoonaa Facebook-fania.

– Coca-Cola on maailman tunnetuin ja arvostetuin brändi ja olemme erittäin ylpeitä tästä kumppanuudesta. Spotify ja Coca-Cola uskovat musiikin, teknologian ja luovuuden liittoon, ja siitä tässä yhteistyössä onkin kysymys, sanoo Daniel Ek.

Osana yhteistyötä Coca-Cola hyödyntää Spotifyn ohjelmointirajapintaa ja alustaa musiikkiharrastajien tavoittamiseen erilaisten sovellusten kautta. Ensimmäinen sovellus julkistetaan Lontoon olympialaisten aikaan.

– Me Coca-Colalla olemme jo pitkään uskoneet musiikin voimaan ihmisten liikuttamisessa. Olemme hyvin innostuneita Spotifyn musiikkialustasta ja siitä miten voimme hyödyntää sitä Coca-Cola Music -palvelun aktivoinnissa luomalla aidosti kansainvälisen musiikkiverkoston. Yhteistyömme mahdollisuudet ovat rajattomat, sanoo Joe Belliotti, Coca-Colan kansainvälisestä viihdemarkkinoinnista vastaava johtaja.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa