Spotify Play tuo ilmaisen musiikin blogeihin

Uuden Spotify Play -painikkeen avulla bloggaajat voivat lisätä musiikkisisältöjä blogiinsa vaivattomasti ja nopeasti. Spotify Play -nappi upotetaan suoraan sivustolle eikä sen käyttöön tarvita erillisiä soittimia.

– Julkistuksemme ansiosta jokainen bloggaaja ja webbisivujen ylläpitäjä saa nyt ennen kokemattoman mahdollisuuden musiikin hyödyntämiseen sisällöntuotannossaan, kertoo Spotifyn tuotejohtaja Gustav Söderström.

Yhden napin painalluksella voi soittaa yksittäisiä kappaleita, albumeita tai vaikkapa soittolistoja, laillisesti ja ilmaiseksi.

– Uuden työkalumme ansiosta musiikin lisääminen suoraan sivustolle on nyt helpompaa kuin koskaan. Uusi työkalu on kaikille ilmainen käyttää ja jokaisesta soittokerrasta menee myös korvaukset artisteille.

Spotify Play -painikkeen käyttäminen on erittäin helppoa. Kopioi haluamasi kappaleen, albumin tai soittolistan linkki Spotifyssä, hae sille embed-koodi Spotifyn kehittäjäsivulta, ja lisää se sivulle.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa