Urheiluauto ajoi hurjaa vauhtia kivitalon seinään

Helsingin Pakilassa Jakokunnantien ja Lepolantien risteyksessä illalla puoli kahdeksalta urheiluauto suistui tieltä. Tutkimuksissa on selvinnyt että auton nopeus on tapahtumahetkellä ollut huomattava, n. 130 -150 km/h.

Auto oli suistunut omakotitalon pihan ja siinä olleiden rakenteiden läpi törmäten kivitalon seinään. Siitä auto oli edelleen jatkanut matkaansa törmäten kahteen autotalliin ja pysähtyen niihin. Piharakenteet, talo, autotallit ja ajoneuvo vaurioituivat tapahtumasta pahoin.

Paikalta tavattiin sekä auton kuljettajana toiminut n. 24 vuotias mies sekä auton matkustaja. Kummatkin toimitettiin ambulanssilla Töölön sairaalaan. Alustavan tiedon mukaan he eivät ole vakavasti loukkaantuneita.

Asiaa tutkitaan Helsingin poliisilaitoksessa epäiltynä törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Ajoneuvon kuljettaja on määrätty ajokieltoon. Päihteillä ei epäillä olevan osuutta tapahtumaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa