Valion tuotteita palkittiin Venäjällä

Valio Viola® sulatejuusto ja Valio voi on palkittu Brand of the Year in Russia -kilpailussa Moskovassa. Palkinnon kriteereissä arvioidaan mainoskampanjan tehokkuutta, brändin viestintää ja konseptin luovuutta.

Brand of the Year in Russia on venäläinen brändin rakentamiseen liittyvä palkinto, johon Valio osallistui nyt ensimmäistä kertaa. Elintarvikeryhmässä palkittiin 10 Vuoden brändiä, joiden joukossa olivat myös Lipton, Knorr, Snickers, Cheetos ja neljä paikallista brändiä.

– Pitkäjänteinen monen valiolaisen osaajan työ tuo menestystä: Valio Viola® sulatejuusto on ollut Venäjällä 1950-luvulta lähtien ja Valio voi yli 100 vuotta. Voitto osoittaa, että Valion Venäjän yhtiö on pysynyt ajassa ja kehittänyt brändimielikuvaa ja markkinointiviestintää jatkuvasti, toteaa Valio Oy:n markkinointi- ja kategoriajohtaja Emma Aer.

Aikaisemmin Valion Venäjän brändit ovat osallistuneet menestyksekkäästi Vuoden tuote -kilpailuun, jossa menestys perustuu myyntimääriin. Valio Viola®, Valio voi ja Valio Oltermanni® on palkittu 13 kertaa Vuoden tuote -palkinnolla.

– Valion laatumaidosta tuotekehitys ja tuotanto jalostavat vuodesta toiseen kuluttajan tarpeita vastaavia laadultaan ja maultaan tasalaatuisia tuotteita, Aer kiittää.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa