Angry Birds -sormus nyt myynnissä

Ilta-Sanomat kertoo, että Angry Birds -hahmo kotkankatseesta on ikuistettu hopeasormus. Kultaseppä Kristian Saarikorven ateljeessa valmistettuja Mighty Eagle -sormuksia on myynnissä tuhannen kappaleen rajoitettu erä.

Hopeisen käsityönä tehdyn Angry Birds -sormuksen saa omakseen noin 230 euron hintaan. Fiskarsin ruukissa valmistettava sormus on 8 millimetriä leveä ja tehty sterling-hopeasta. Rovio on ollut vahvasti mukana vastaamassa sormuksen ulkonäöstä.

– Kun asiakas tekee tilauksen, teemme sormuksen suoraan ja vain ainoastaan hänelle ja lähetämme. Sormukset tehdään Fiskarsin Ruukissa ja olen siellä itsekin pingottamassa ja viilaamassa, eli ihan puhtaasti käsityönä tehdään, Saarikorpi kertoo.

Vuoden kultaseppä 2005 Saarikorpi on äskettäin perustanut Primesmith yrityksen, jolla on täysin uusi ja ainutlaatuinen konsepti. Lähiaikoina on tulossa käyttöliittymä, jossa asiakas itse suunnittelee sormuksensa.

– Roviolla oltiin aivan innoissaan. Yhteistyön myötä meillä on nyt tuhannen Mighty Eagle -sormuksen limited edition. Nettisivut, josta sormuksen voi tilata, avattiin perjantaina, eli tuoreesta asiasta on kyse, sanoo 20 vuotta alalla työskennellyt Saarikorpi.

Primesmith on ensimmäinen ulkopuolinen firma, joka saa käyttää Mighty Eagle -teemaa. Saarikorpi uskoo, että päämarkkina-alue tulee olemaan aivan muualla kuin Suomessa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa