<

Angry Birds -täytekakut kesäherkutteluun

Fazer Angry Birds -makeisista innoittuneena Karl Fazer Cafén kondiittorit suunnittelivat Fazerin omat Angry Birds -täytekakut. Ainutlaatuisia, käsintehtyjä kakkuja saa tilauksesta Helsingin Kluuvikadun Karl Fazer Cafésta.

Uniikkeja täytekakkuja on kaksi erilaista: lintu- ja possukakku. Myös perusmakuja on kaksi: yhdessä maistuvat suussa sulava vadelma ja vaniljakerma, toisessa kesäinen mansikka ja kerma. Lopullisen ulkomuotonsa täytekakku saa värikkäästä marsipaanikuoresta. Kakun tilaaja voi myös halutessaan tuunata kakun täytteen oman maun ja toiveiden mukaisesti.

– Angry Birds -hahmot ovat supersuosittuja, ja nyt, kun Fazer lanseeraa myös omat Fazer Angry Birds -makeiset, innostuimme Karl Fazer Caféssa toteuttamaan oman näkemyksemme lintu- ja possuhahmoista. Uskomme, että hauskat ja maistuvat Fazerin Angry Birds -täytekakut ovat erityisesti lapsiperheiden mieleen, Karl Fazer Cafén myyntipäällikkö Tanja Lehmonen kertoo.

Uniikit uutuuskakut valmistetaan käsityönä Kluuvikadun Karl Fazer Caféssa. Kakut ovat tilattava 5 päivää etukäteen. 10 hengen kakku vakiotäytteellä maksaa 69 euroa.

Angry Birds -täytekakut kesäherkutteluun

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun