Baari hakee asiakkaat kotiovelta, ja vie vielä takaisinkin

Tamperelainen-lehti kertoo Lamminpäässä sijaitsevasta Bar Sisusta, joka hakee asiakkaat autolla kotoa ravintolaan ja vievät baari-illan jälkeen tarvittaessa takaisin. Asiakkaita noudetaan pakettiautolla aina kun ravintola on auki.

– Näin saadaan porukoita liikkeelle. Taksin saaminenkin saattaa olla viikonloppuiltaisin niin vaikeaa, että moni jättää lähtemättä sen takia, selittää baaripäällikkö Heidi Säike.

Baari hakee vähintään kaksi asiakasta Länsi-Tampereelta, Ylöjärven keskustan liepeiltä ja Nokian Tampereen puolisilta alueilta. Tilauksien määrää ei kyytiin otettaessa kysellä.

Baarista lähtiessä ei tarvitse lähteä kotiin grillin kautta, sillä grilliannos tuodaan nälän yllättäessä ravintolapöytään vieressä olevalta Ylä-Grilliltä. Ylä-Grillin yrittäjä Yalcin Ongun mukaan Bar Sisuun on kuljetettu jopa kymmeniä grilliannoksia illassa.

– Kun baari oli muutaman kuukauden kiinni, se näkyi selvästi meidän myynnissämme. Haluamme tukea nykyistä yrittäjää, että pubi menestyisi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa