DJ-starat tähdittävät maailman ensimmäisiä Spotify-bileitä

Maailman ensimmäiset Spotify-bileet alkavat iltayhdeksältä Suomen aikaa kesäkuun 1. päivänä. Tapahtumaan voi ilmoittautua kaikki fanit Facebookissa, jossa ilmoitetaan myös kaikista bilesuunnitelmista etukäteen.

Spotify-bileitä rytmittämät tämän hetken kuumimpiin kansainvälisiin DJ-nimiin kuuluvat Sebastian Ingrosso (Swedish House Mafia) ja Alesso.

Tapahtuma järjestetään Spotifyssä Soundrop-sovelluksen kautta, jossa DJ-tähdet soittavat omia suosikkejaan. Soundrop-sovellukseen tilaisuutta varten perustettavassa tilassa fanit voivat muun muassa äänestää muita soitettavia kappaleita sekä viestitellä Ingrosson ja Alesson kanssa.

– On todella hienoa, että pystymme antamaan faneillemme mahdollisuuden hengailla kanssamme ja kuunnella hyvää musaa Spotifyssä, DJ Sebastian Ingrosso sanoo.

– Toivomme, että fanit aloittavat perjantai-illan juhlat kanssamme ja jatkavat sitten bilettämistä koko yön, Alesso jatkaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa