Google kääntäjällä voi soittaa musiikkia - Pietar.in
Siirry sisältöön

Google kääntäjällä voi soittaa musiikkia

Jollakin netinkäyttäjällä on ollut selvästi tylsää, kun hän on keksinyt, että Google Translate –käännöspalvelulla voi soittaa musiikkia. Tai ainakin musiikkia muistuttavaa.

pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk

Kopioi yllä oleva teksti ja liitä se kenttään, johon käännettävä teksti laitetaan. Seuraavaksi valitse kieleksi saksa ja klikkaa "kuuntele"-nappia. Kokeile täältä.

3 thoughts on “Google kääntäjällä voi soittaa musiikkia

  1. Jouko

    joissain tilanteissa ainaki enkunkielinen google translate vaihtaa "listen" napin tekstin "beatbox" tekstiksi. Se teksti joka tulee ku hiiren osoitin on kaiutin-kuvakkeen päällä. On google vissiin huomannu asian 🙂

    Vastaa
  2. Pietari

    Erehtykääpä vaihtamaan kieltä ja pitäkää äänet lähes täysillä. Meinaa pää hajota, nimim. kokemusta on. 🙂

    Vastaa

Vastaa

a