Hyvinkään ammuskelu vaati toisen kuolonuhri, kyseessä huippupesäpalloilija

Hyvinkäällä perjantain ja lauantain välisenä yönä tapahtunut ampumavälikohtaus on vaatinut toisen kuolonuhrin. Superpesis tiedottaa, että toinen menehtyneistä on Hyvinkään Tahkon superpesisjoukkueeseen kuulunut pelaaja.

Menestyneen ja kaikin puolin hienon nuoren miehen ja huippupesäpalloilijan elämä on päättynyt aivan liian varhain, tiedotteessa todetaan. Koko pesäpalloyhteisön ajatukset ovat tällä hetkellä vain ja ainoastaan uhrien läheisten luona.

Pesäpallo tuntuu hyvin pieneltä asialta juuri nyt. Uhrien muistoa kunnioittaakseen Pesäpalloliitto ja Superpesis ovat päättäneet perua kaikki viikonlopun aikuisten sarjaottelut kolmella ylimmällä sarjatasolla.

Pesäpalloliitto ja Superpesis esittävät syvimmän osanoton kaikille, joita Hyvinkään tragedia on koskettanut. Samalla se myös toivoo, että uhrien muistoa kunnioitetaan kaikkien toimijoiden taholta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa