Klassikkopeli Pajatso teki paluun nettipelinä

Lähes 75 vuotta suomalaisia viihdyttänyt Pajatso on tehnyt paluun pelikentälle, tällä kertaa nettipelinä ray.fi:ssä. RAY:n uusi Nettipajatso on ulkoasultaan 50 pennin pajatso, joka herättää monille suomalaisille muistoja vuosikymmenten takaa.

Insinööri Lauri Martin suunnittelema 50 pennin pajatso kuului RAY:n tuotevalikoimaan vuosina 1967-1990. Kolikot lentävät ja putoavat näytöllä ja niiden lyöminen tapahtuu liikuttamalla pelissä olevan käden sormea hiirellä, aivan kuin vanhaan hyvään aikaan.

Nettipajatson panos on kaksikymmentä senttiä ja keskiportti palkitsee pelaajan 2,80 euron voitolla. Muut portit tuovat pelaajalle neljäkymmentä tai kuusikymmentä senttiä. Osuma etu- tai takaressuun lihottaa kukkaroa eurolla, mikäli ressun rahakanavan kolikkopatsas on ennen osumaa täynnä.

– Odotan innolla, miten pelaajat ottavat Nettipajatson omakseen. Olen varma, että se nousee ray.fi:n pelatuimmaksi peliksi muiden RAY:n klassikkopelien, kuten Kulta-Jaskan rinnalle, RAY:n Business manager Riikka Seppänen kertoo

Nettipajatso on muiden klassikkopelien tavoin kytketty RAY Jackpot:n, jossa voittotasoja on kolme, ja voittosummat kertyvät progressiivisesti kaikista siihen liitetyistä peleistä. Ylin voittotaso on aina vähintään 25 000 euroa ja parhaimmillaan RAY Jackpot on tuonut nettipelaajille yli 70 000 euron voittoja, joten nyt Pajatsollakin on mahdollista kotiuttaa kunnon potteja.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa