Kuorma kiinnittämättä, kortti pois

Vaasan Liikkuvan poliisin partio pysäytti valtatie 3:lla Laihialla koneenkuljetusajoneuvon. Tarkastuksessa todettiin, että kuorma-auton täysin avonaisella lavalla oli kaksi muoviin käärittyä lautatavaranippua.

Nippuja ei oltu mitenkään sidottu lavaan. Alimmainen nippu oli koneenkuljetuslavan ns. keskivälikössä. Ylempänä olevalla nipulla oli täysin esteetön mahdollisuus siirtyä joka suuntaan ja pudota tielle.

Kuljettajalle annettiin rangaistusvaatimus ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun vakavan piittaamattomuuden takia.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa