Lapsiin törmääjää ei ole löydetty, ilmoita pienikin vihje

Poliisi on tarkistanut vihjeitä Hämeenlinnassa ja Tervakoskella lapsiin törmänneeseen autoilijaan liittyen. Näyttöä syyllisestä ei kuiteenkaan vielä ole.

Aamupäivällä kerrottuihin kahteen vahvempaan vinkkiin on saatu poissulkevat vastaukset. Naiset on tavoitettu ja he ovat todistettavasti olleet ihan muualla.

Edelleen tarkistellaan pieniäkin vihjeitä. Toivomme edelleen yhteydenottoja näiden neljän tapahtuman näkijöiltä tai muuten asioista tietäviltä. Puhelut numeroon 07187 37718 tai sähköposti: rikostorjunta.kanta-hame@poliisi.fi

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa