Luita ja sotilaan tuntolevyjä löydetty Imatralla

Poliisille ilmoitettiin eilen löydöstä, jossa Imatran Mehiläismäen kaupunginosassa sijaitsevan omakotitalon pihalta oli löydetty luita ja sotilaan tuntolevy.

Poliisi suoritti löytöpaikalla paikkatutkintaa. Tutkinnan yhteydessä paikalta löydettiin yhteensä viisi kappaletta tuntolevyjä ja muutamia luunkappaleita.

Poliisi on suorittanut paikalta löytyneiden esineiden tutkintaa. Tutkinnassa on tullut selvitetyksi, että luut ovat eläinten luita. Ihmisen luita paikalta ei ole siis löydetty. Kansallisarkistosta on puolestaan ilmoitettu, että löydettyjen tuntolevyjden numerosarjoihin ei ole liitetty tuntolevykorttia, eli tuntolevyjä ei ole koskaan jaettu kenellekään.

On ilmeistä, että löydetyt esineet on aikanaan jätetty paikalle jätteenä ja muutoin tarpeettomina.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa