Mies ahdistelee lapsia Jyväskylässä

Keski-Suomen poliisilaitos tiedottaa, että Jyväskylän Kangaslammen alueella liikkuva mieshenkilö on lähestynyt ala-asteikäisiä lapsia toukokuussa 2012. Mieshenkilö on liikkunut lasten leikkipaikoilla Kangaslammella.

Poliisi pyytää nyt havaintoja Kangaslammen alueella liikkuvasta miehestä, jonka tuntomerkit ovat: isokokoinen, tumma, pukeutunut tummaan vaatetukseen. Toisella kerralla hänellä on ollut mukanaan reppu.

Havainnoista pyydetään ilmoittamaan poliisin vihjepuhelimeen 0800 181880. Poliisi tutkii tapauksia lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa