Moottoripyöräilijä kaahasi poliisia karkuun pyöräilykypärä päässään

Keravan Saviontiellä vappupäivänä poliisin partiota vastaan ajoi mies moottoripyöräilijä reippaalla ylinopeudella. Nopeudeksi pyörälle mitattiin 84km/h.

Partio kääntyi moottoripyörän perään, mutta kuljettaja ei piitannut pysäytyskäskystä vaan lisäsi vauhtia ja jatkoi matkaansa kohti keskustaa. Matkalla kuljettaja ohitti useat punaiset liikennevalot pysähtymättä ja Asematien suoralla moottoripyörän nopeus nousi jo yli 100km/h.

Partio kadotti näköyhteyden kaahariin, mutta yleisövihjeiden perusteella moottoripyörä tavoitettiin uudestaan. Pakomatka jatkui useiden vaaratilanteiden sävyttämänä, mutta päättyi poliisipartion toimesta Terästielle.

Moottoripyörää ei ollut rekisteröity liikennekäyttöön ja miehellä oli päässään pyöräilykypärä. Mies ja ajokortti päätyivät poliisin huostaan. Miehen epäillään syyllistyneen useaan eri rikokseen ja rikkomukseen mm. törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa