Nuori nainen ajoi tutkaan 196 km/h, poliisi ei ehtinyt perään

Joensuussa Kuopiontiellä sunnuntaina noin klo 02 aikaan poliisipartio mittasi vastaantulleelle Alfa Romeo – merkkiselle henkilöautolle nopeudeksi 196 km/h. Kuopiontiellä on voimassa 100 km/h nopeusrajoitus.

Partio ei pystynyt heti kääntymään autoilijan perään tien keskikaiteen vuoksi ja auto katosi horisonttiin melko nopeasti.

Tuntia myöhemmin poliisipartio tavoitti samaisen auton kurvailemasta Joensuun keskustassa. Autoa kuljettanut joensuulainen vuonna 1993 syntynyt nainen tunnusti partiolle hurjastelleensa aiemmin Kuopiontiellä.

Poliisipartio halusi naisen ajokortin haltuunsa muistona tapaamisesta ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen liittyvää kuulustelua jatketaan sunnuntaipäivänä. Nainen ei heti äkkiseltään keksinyt erityistä syytä nopeuden ylitykseen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa