Nuotioon virtsannut hakattiin joukolla

Jyväskylässä Tuomiojärven leirintäalueella keskiviikon ja torstain välisenä yönä kahdella miehellä oli ollut hiipumassa oleva nuotio. Toinen heistä päätti sammuttaa nuotion vesiastian puutteessa virtsaamalla sen päälle.

Lähellä olleesta viiden hengen seurueesta yksi hermostui tästä ja kävi sammuttajan päälle. Hetken päästä myös muut tulivat pahoinpitelemään uhria.

Seurueen jäsenet olivat lyöneet, potkineet ja ns. hapettaneet uhria, joka oli itse hakeutunut keskussairaalaan paikattavaksi, missä poliisipartio kävi puhuttamassa häntä. Tekijät jäivät kateisiin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa