Pizza-online myyty Saksaan

Tietoviikon mukaan suosittu suomalainen netin pikaruoantilauspalvelu Pizza-online.fi on myyty maailmanlaajuisesti toimivalle Delivery Herolle. Saksalainen yritys osti Pizza-online.fi:n kaikki osakkeet ”miljoonasummalla”.

Pizza-onlinen kautta voi tilata ruokaa lähes 700 eri ravintolasta ympäri Suomea. Vuodessa palvelun kautta yli 300 000 käyttäjää tilaavat lähes viisi miljoonaa ruoka-annosta. Delivery Herolla on yli neljä miljoonaa asiakasta ja 19 000 kumppaniravintolaa.

Pizza-online.fi:n toimitusjohtaja Toni Toijanahon mukaan kauppa mahdollistaa aiempaa suuremmat investoinnit markkinointiin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa