Poliisi: ”Auto liikkui ajatuksen voimalla”

Mäntyharjun keskustassa grillillä on ollut tappelu ja osalliset ovat poistuneet paikalta henkilöautolla, ilmoitettiin hätäkeskukseen. Tuntomerkkeihin sopiva henkilöauto ajoi poliisipartiota vastaan Mäntyharjun keskustan alueelta.

Poliisin mukaan auto lienee liikkunut ajatuksen voimalla, sillä autosta löytyi kaksi miestä istumassa auton oikean puoleisella etuistuimella ja yksi mies takapenkillä. Miehet olivat haluttomia selvittämään tapahtunutta ja sitä kuka kuljetti autoa.

Kaikki puhalsivat alkometriin törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävän tuloksen. Yksi autossa olleista oli aikaisemman grillillä tapahtuneen pahoinpitelyn uhri ja hänellä oli vammoja jotka vaativat lääkärissä käyntiä.

Kaksi muuta otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja pahoinpitelyyn.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa