Poliisi: Varo näitä naisia

Polvijärvellä perjantai-iltana kaksi nuorta naista yritti kerätä rahaa useassa iäkkäiden ihmisten asumassa kohteessa. Kerääjät olivat esittäytyneet SPR:n nimissä ja pyytäneet rahaa hyväntekeväisyyteen. 

Pohjois-Karjalan poliisilaitoksen tietojen mukaan keräys oli kuitenkin epäonnistunut eivätkä kansalaiset olleet antaneet rahaa pyytäjille.

Poliisi varoittaa kansalaisia jatkossakin tämänkaltaisista epämääräisistä rahankerääjistä, joilla ei ole mitään tekemistä virallisten keräysten kanssa.  Mahdollisten virallisten kerääjien on tarvittaessa esitettävä asiakkaalle rahankeräykseen myönnetty virallinen lupa tai sen oikeaksi todistettu jäljennös.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa