Poliisi: Varo näitä naisia

Polvijärvellä perjantai-iltana kaksi nuorta naista yritti kerätä rahaa useassa iäkkäiden ihmisten asumassa kohteessa. Kerääjät olivat esittäytyneet SPR:n nimissä ja pyytäneet rahaa hyväntekeväisyyteen. 

Pohjois-Karjalan poliisilaitoksen tietojen mukaan keräys oli kuitenkin epäonnistunut eivätkä kansalaiset olleet antaneet rahaa pyytäjille.

Poliisi varoittaa kansalaisia jatkossakin tämänkaltaisista epämääräisistä rahankerääjistä, joilla ei ole mitään tekemistä virallisten keräysten kanssa.  Mahdollisten virallisten kerääjien on tarvittaessa esitettävä asiakkaalle rahankeräykseen myönnetty virallinen lupa tai sen oikeaksi todistettu jäljennös.

Poliisi: Varo näitä naisia

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun