Ruotsi vai Venäjä, kumpi vie Euroviisut?

Euroviisut huipentuu tänä iltana, kun Azerbaidzhanin Bagussa kisataan finaalit. Voittajaksi tullaan kruunaamaan Ruotsi tai Venäjä, koska Suomea edustanut Pernilla Karlsson karsiutui jo tiistain semifinaalissa.

Itse ehdin jo maaliskuussa julkistamaan Venäjää edustavan Buranovskiye Babushki -mummokuoron voittajaksi. Semifinaalia katsoessa kuitenkin tajusin, että Ruotsia edustaa Loreen biisillään Euphoria.

Tiukka taistelu on siis tulossa tuossa ihmisoikeuksia rikkovassa maassa tänä iltana. Mitä sinä luulet, kumpi voittaa?

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa