Taas ajettiin lapsen päälle suojatiellä

Vantaan Ylästöllä maanantaina 28.5.2012 klo 16.30 9-vuotias poika pyöräili Vanhatietä pitkin etelään. Mansikkatien risteyksessä oli tullut auto, joka pysähtynyt suojatien eteen.

Poika oli luullut, että auto päästää hänet menemään ja lähti ylittämään suojatietä. Samaan aikaan myös auto oli lähtenyt liikkeelle ja törmännyt poikaan. Poika loukkasi rintansa ja kätensä. Auto poistui paikalta.

Pojan mukaan kyseessä oli hopean värinen isohko auto. Asiasta jotain tietäviä pyydetään soittamaan Vantaan poliisiaseman liikennerikostutkintaan numeroon 0718736814.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa