Taas naisautoilija törmäsi lapseen suojatiellä

Alavudella Kolistontiellä klo 14.10 jäi 13-vuotias tyttö henkilöauton töytäisemäksi. Tapaus muistuttaa valitettavan paljon Hämeessä sattuneita törmäyksiä.

Tyttö odotteli suojatien edessä kun Kuulantien suunnasta tuli vaalea henkilöauto, joka antoi tytölle tietä. Tytön lähdettyä ylittämään suojatietä autoilija lähti ajamaan ja osui tyttöön. Tyttö kaatui tiehen ja loukkasi itseään ilmeisen vähäisesti.

Autoilija palasi tytön luokse katsomaan ja poistui sen jälkeen paikalta. Autoilija oli noin 50 – 60-vuotias vaaleahiuksinen nainen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa