Taas törmättiin pyörällä liikkuneeseen lapseen autolla

Tervakoskella Tervajoentien ja Vähikkänläntien risteyksessä maanantaina 21.5. noin klo 16.00 polkupyörällä liikkeellä ollut 9-vuotias poika lähti ylittämään tietä, kun Vähikkäläntietä ajanut nainen oli hiljentänyt vauhtia ja näyttänyt alle pojalle, että tämä voisi ylittää tien.

Pojan lähtiessä ylittämään tietä nainen jatkoi ajoaan ja osui poikaa käteen. Nainen ei pysähtynyt tapahtumapaikalle. Pojalla tuntui vielä tänään kipua kädessä, mutta onneksi hänelle ei tullut vakavampia vammoja.

Poika ei osannut kertoa auton tuntomerkkejä, eikä merkkiä. Siitä poika oli varma, että kuskina oli nainen.

Edellinen Tervakosken tapahtuma sattui siis samassa risteyksessä. Hämeenlinnassa Turuntien sillalla, tapahtumapaikka oli Eureninkadun puoleisessa päässä.

Mikä ihme näitä autoilijoita oikein vaivaa? Aivan tarkoituksella ajetaan viattomien lasten päälle. Ei voi olla kenelläkään noin kiire…

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa