Tarkentavia vihjeitä kaivataan suojatietörmäyksiin liittyen

Poliisille on tullut runsaasti erilaisia vihjeitä Hämeenlinnassa ja Tervakoskella sattuneista lapsiin törmäämisiä, poliisi kiittää niistä. Yhdenkään vihjeen erusteella ei kuitenkaan ole löydetty tekijää. Erityisesti kahteen ensimmäiseen tapahtumaan kaivataan tarkentavia vihjeitä.

Lauantaina 12.5. kello kahdentoista aikoihin Hämeenlinnassa Turuntien sillalla on törmänneen auton perässä ajanut auto. Tämän auton kuljettaja soitti äänimerkkiä, joten hän mahdollisesti näki tapahtuman. Poliisi toivoo, että kuljettaja ottaisi meihin yhteyttä.

Maanantaina 14.5. klo 13.15 Tervakoskella Tervajoentien ja Vähikkäläntien risteyksestä on kahdella naisella melko varma havainto, että törmännyt auto olisi ollut vaalea Nissan Primera, jonka rekisteri alkaa I-kirjaimella. Tästä kaipaamme myös lisätietoa.

Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä myös maanantaina 21.5. klo 16.00 ja tiistaina 22.5. klo 18.30 saman Tervakosken risteyksen tapahtumiin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa