Polkupyörällä liikkunut mies tarttui kiinni tyttöön

Lahdessa Kauppakadulla Hong Kong tavaratalon lähistöllä olevan Otto -automaatin luona vappupäivänä noin klo 19 jälkeen 12 -vuotias tyttö söi eväitään, kun paikalle tuli tuntematon ulkomaalaiselta näyttävä vanhempi mies.

Mies oli jututtanut tyttöä huonolla suomen kielellä. Lopulta mies pyysi tyttöä mukaansa kotiin ja tarttui tyttöön kiinni. Tyttö pelästyi tilannetta ja riuhtaisi itsensä irti. Mies poistui paikalta ripeästi miesten harmaalla polkupyörällään, jossa keltaista tekstiä.

Miehen tuntomerkit:

  • noin 60 -vuotias
  • vartaloltaan hoikka
  • noin 180 cm
  • mustat alaspäin kaartuvat viikset ja tumma tukka
  • vaatetuksena: ruskea baseball takki, ruskea lippalakki, jossa jotakin kirjaimia

Poliisissa asiaa tutkitaan lievänä pahoinpitelynä. Poliisi kaipaa tietoja tekijästä numeroon 0800 94775 tai sähköpostitse palvelututkinta.paijat-hame@poliisi.fi

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa