Tyttö kuoli pelattuaan vesipokeria

Ilta-Sanomat kertoo, että Uudenkaupungin Sanomien mukaan viime viikolla Ahvenanmaalla kuudesluokkalainen tyttö kuoli vesimyrkytykseen. Tyttö oli saanut vesimyrkytyksen kokeiltuaan vesipokeria.

– Tyttärellemme on tehty ruumiinavaus ja kuolinsyyksi on nyt varmistunut vesimyrkytys. Se johtui pienen piirin älyttömästä päähänpistosta pelata ns. vesipokeria, kertovat vanhemmat Uudenkaupungin Sanomissa.

Wikipedian mukaan vesipokerissa huonoimman käden saaja joutuu nostamaan yhden kortin. Kortissa oleva luku osoittaa montako snapsilasia vettä hävinnyt joutuu juomaan. Jokerin saadessa ei täydy juoda ollenkaan. Ässän arvoksi sovitaan 1 tai 14 ennen peliä.

– Toivomme, ettei kenenkään muun vanhemman tarvitse milloinkaan kokea tätä samaa tyhjää oloa, surua ja vihaa, mitä itse olemme nyt joutuneet elämään, kertovat vanhemmat lehdessä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa