Vaarallinen takaa-ajo keskellä kaupunkin, nopeus jopa 135 km/h

Joensuun Noljakantiellä tiistaiaamuna klo 8.25 poliisipartio havaitsi ylinopeutta ajavan henkilöauton. Partio näytti autolle pysäytysmerkkiä, mutta auto jatkoi kovaa vauhtia Kuopiontielle ja edelleen kohti Joensuun keskustaa.

Poliisi yritti pysäyttää autoa useaan otteeseen, mutta se jatkoi Joensuun keskustan läpi ja Itäsillan yli kohti Pentttilää. Pakeneva auto aiheutti useita vakavia vaaratilanteita ja poliisi katsoi parhaaksi luopua takaa-ajosta, ettei sivullisten turvallisuus vaarantuisi.

Ajonopeudeksi keskustan alueella mitattiin pahimmillaan 120 km/h ja Noljakassa 135 km/h. Molemmilla alueilla nopeusrajoitus on 40 km/h ja reitin varrelle osui useita liikennevaloja.

Auto löytyi hylättynä Kartanotieltä ja lähemmässä tarkastelussa osoittautui varastetuksi. Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa