120 km/h vesilätäkköön ja auto alas sillalta

Nastolan Mäkelässä valtatie neljällä, Seestanjoen kohdalla sunnuntai-iltana noin kello 21.20 viisikymppinen helsinkiläinen nainen ajoi kuolonkolarin.

Nainen kuljetti henkilöautoaan kohti etelää noin 120 km/h:ssa, kun todistajan kertoman mukaan hän ajoi muutaman sentin syvyiseen vesilätäkköön. Tämän seurauksena hän menetti ajoneuvon hallinnan ja auto syöksyi kaiteen yli lentäen noin 50 metrin matkan Seestaanjokeen.

Auto jäi osittain Seestaanjokeen. Pudotusta sillalta jokeen on noin 15 metriä. Nainen menehtyi välittömästi vammoihinsa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa