Asiakas tönäisi toista ravintolassa, kuoli vammoihinsa

Hämeenlinnan Ojoisilla sijaitsevassa ravintolassa lauantaina heti puolen yön jälkeen asiakkaana ollut 28-vuotias mies tönäisi toista miesasiakasta. Mies kaatui ja löi päänsä. Elvytyksestä huolimatta mies kuoli.

Uhri ja epäilty tekijä eivät ole tunteneet toisiaan entuudestaan ja ovat tulleet ravintolaan eri seurueissa. Tässä vaiheessa näyttää siltä, että uhri on tunkeutunut epäillyn seurueeseen, eikä ole poistunut pyynnöstä huolimatta.

Epäilty on tönäissyt uhria, joka menetti tasapainonsa, kaatui ja löi päänsä ravintolan lattiaan. Elvytystoimet eivät auttaneet tapahtumapaikalla ja uhri menehtyi.

Ikäviä juttuja tämmöiset. Ketään ei pitäisi mennä tönäisemään, sillä lopputulos voi olla juuri tämmöinen. 🙁

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa